RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dublă victorioasă pentru Energia în fața Minaurului

/ 11 august 2012

În primele jocuri amicale din această vară, Energia a învins divizionara A Minaur Baia Mare.

În primul joc, disputat vineri seara, Energia a câștigat detașat, cu 34-23 (19-11), în fața echipei băimărene, trupa lui Liviu Andrieș având o scădere de ritm la jumătatea reprizei secunde, însă contraatacul le-a funcționat și finalul le-a adus o victorie clară. Mai puțin clar a fost succesul din al doilea meci, cel de sâmbătă dimineață, când echipa gorjeană a fost condusă permanent în prima repriză, pauza găsind însă cele două grupări la egalitate, scor 13-13. Muștruluiți serios pe teren în timpul pauzei, jucătorii Energiei au jucat ceva mai bine în repriza a doua și au reușit să câștige și meciul doi cu 37-34.

În această dublă întâlnire cu Minaur Baia Mare, Liviu Andrieș a testat portarul sloven venit în probe în această săptămână la Târgu Jiu, slovenul Rok Jelovaca: „Nu pot să dau un verdict după doar două meciuri. Am mai spus, stă bine în poartă, n-a apărat rău, dar trebuie să ținem cont și de faptul că a fost testat în fața unei echipe din eșalonul doi. În Liga Națională sunt alți adversari, alte șuturi de apărat. Să vedem și care vor fi pretențiile sale, dar asta e treaba conducerii”, a declarat Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.