RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, fără milă în faţa Minaurului

/ 20 aprilie 2011

Minaur a fost la Târgu Jiu în rolul mielului de Paşte, Energia nu a avut milă de o fostă campioană ajunsă aproape de retrogradare şi i-a administrat o înfrângere cât se poate de clară, scor 38-26 (18-13).

Debutul partidei a fost unul echilibrat şi poate scorul ar fi fost mai strâns decât acel 8-5 scris pe tabelă în minutul 10 dacă portarul Rădulescu nu ar fi strâns nu mai puţin de 7 intervenţii salvatoare în această perioadă a meciului, până la final el reuşind să-şi salveze echipa de 23 de ori. Dincolo de paradele lui Rădulescu, spectatorii veniţi la Sala Sporturilor au văzut şi un Ionuţ Mazilu într-o frumoasă revenire de formă, interul gorjean care în tur a jucat pentru Minaur reuşind cinci goluri în prima repriză, unul mai frumos ca altul. Cu două minute înaintea pauzei, Energia a atins diferenţa maximă în prima repriză, scor 18-12, dar la cabine s-a intrat cu scorul de 18-13 după singurul gol marcat în acest meci de Raul Fotonea.

După pauză Energia s-a detaşat la nouă goluri în minutul 40, când tabela indica 24-15, însă diferenţa cea mai mare între cele două echipe s-a consemnat în minutul 53, după o serie de şapte goluri consecutive ale gorjenilor scorul devenind 33-18. Fără a mai forţa, antrenorul Liviu Andrieş trimiţându-şi pe teren şi rezervele mai puţin utilizate în acest sezon, Energia a mai pierdut din acaest ecart, dar victoria avea să rămână una suficient de concludentă, scor 38-26.

Cu această victorie Energia a trecut peste echipa din Bacău în clasamentul Ligii Naţionale şi s-ar putea reaşeza pe poziţia a cincea dacă Bucovina Suceava va învinge pe teren propriu mâine pe U Transilvania Cluj.

Pandurii Târgu Jiu – HC Minaur Baia Mare 38-26 (18-13)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 500

Energia: Rădulescu, Motoi, Dragomir, Păiuş (1), Truică (2), Apolzan (1), Mazilu (8), Enache, Şandru (4), Ilieş (3), Mărgineanu (5), Vukas (3), Udriştoiu, Florea (6), S. Iacob (3), Giotoiu (2). Antrenor: Liviu Andrieş.

Minaur: Viman, Ilii, Svobodă (1), Baican (1), V. Popescu (2), Buciuman (2), A. Popescu (5), Bursuc (1), Cîmpan (7), Asoltanei, Perţea (3), Fotonea (1), Vasile (1), Sânteiu, Juverdianu (2). Antrenori: Ion Belu şi Florin Mironescu.

Arbitrii: Octavian Fânaţă şi Aurel Moldoveanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.