RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Târgu Jiu pune în vânzare abonamentele pentru noul sezon

/ 6 august 2014

Acestea vor fi valabile doar pentru prima parte a campionatului.

10151894_698479456875510_810498029_n

Reprezentanţii prim-divizionarei de baschet, Energia Târgu Jiu, au anunţat că începând de luni, 11 august, se vor pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2014-2015. Acestea vor fi valabile doar pentru turul campionatului, deoarece Sala Sporturilor va intra într-un amplu proces de modernizare, odată cu luna ianuarie a anului 2015. Preţul unui astfel de abonament este de 80 de lei, în plus de partidele din competiţiile interne, accesul fiind permis şi la partidele din EuroChallange. În perioada 11 august – 24 august se vor vinde abonamente numai persoanelor care le-au deţinut şi sezonul trecut şi care vor să-şi păstreze locurile din ediţia trecută de campionat. Abonamentele se pot procura în baza cărţii de identitate. Tichetele  vor putea fi achiziţionate de la sediul clubului din incinta Sălii Polivalente, zilnic, de luni până vineri, între orele 09-13 şi 16-20.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Marius spune:

    In atentia Clubului de Baschet Energia Rovinari
    Dupa cate am inteles Sala Sporturilor intra in renovare in luna februarie 2015. De ce nu se parcheteaza sala de sport a Liceului nr. 5? Acolo se pot monta si niste tribune, se pot muta panourile si in felul acesta ramane orasul cu o sala de baschet parchetata in care pot avea loc diverse evenimente sportive de nivel national. De ce trebuie sa plateasca clubul bani aiurea pe transport, pe chirie undeva in alt oras din Oltenia cand noi avem 2 sali care pot fi omologate: a. cea de la Dragutesti; b. cea de la Liceul nr. 5. Ar fi pacat sa nu profitam de ocazie si sa nu lasam ceva deosebit pentru juniori. Macar parchetati sala de la Colegiul Tudor Vladimirescu pentru ca echipa sa aiba unde sa se antreneze. Oricum trebuie o sala pentru antrenamente si jocuri atat pentru Liga I, Liga a IIa dar si pentru juniorii de la CSS Targu Jiu. Asadar, inca este timp sa se adopte niste decizii indraznete si sa se rezolve situatia echipelor de baschet enumerate pana nu vine iarna. Cu stima,

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.