RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Abonamente scoase la vânzare la handbal și baschet

/ 8 august 2013

Clubul Sportiv Energia a anunțat scoaterea la vânzare a abonamentelor la meciurile echipelor de handbal și baschet pentru sezonul 2013-2014, începând cu data de 20 august.

ENERGIA H+B           Dacă în campionatul precedent intrarea la meciurile echipei masculine de handbal era liberă, începând din acest sezon se va trece la intrarea pe bază de bilete și abonamente, însă prețul acestora va fi unul modic. Pentru partidele dintr-un întreg campionat, suporterii Energiei Pandurii Târgu Jiu vor achita un abonament în valoare de 50 de lei. Un preț dublu a fost fixat însă pentru meciurile echipei de baschet, însă nici acest preț, de 100 de lei, nu este unul exagerat.

În perioada 20 august – 2 septembrie se vor vinde abonamente numai persoanelor care au deținut abonamente și sezonul trecut și numai pe locurile respective, în baza cărții de identitate și a tabelului pe care clubul îl deține referitor la abonații sezonului precedent.

În total, vor fi scoase la vânzare 329 de abonamente în sectorul A, în zona centrală a tribunei. Abonamentele vor fi valabile pentru toate competițiile ce vor fi organizate pe teren propriu în sezonul 2013-2014.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

4 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.