RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Toate trei echipele gorjene merg mai departe în Cupa României

/ 30 iulie 2014
Toate cele trei echipe gorjene ce au evoluat astăzi în Cupa României au reușit să se califice în faza următoare a competiției.

IMG_0353Cea mai spectaculoasă calificare a fost obținută de Știința Turceni, care a trecut după executarea loviturilor de departajare de Minerul Mehedinți, meciul disputându-se pe „Municipal”-ul din Drobeta Turnu Severin. La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 1-1, Floroiu egalând în repriza a doua după ce gazdele deschiseseră scorul în minutul 2. Tot 1-1, a rămas după 120 de minute, iar la loviturile de departajare gorjenii au ratat o singură lovitură de la 11 metri, în vreme ce gazdele au ratat de două ori, Știința câștigând cu 5-4.

Și Pandurii II merge mai departe în competiție după ce s-a impus la limită, scor 1-0 (1-0), în deplasare, în fața celor de la Flacăra Horezu, golul echipei antrenate de Adrian Bogoi fiind înscris în finalul primei reprize de Cocină.

Minerul Motru s-a calificat și ea în faza a III-a a Cupei României după un succes zdrobitor în dauna celor de la Minerul Anina. Fosta divizionară secundă gorjeană a câștigat la Anina cu scorul de 6-1 (4-1), golurile fiind înscrise de Andrițoiu – de două ori, Gruia, Neacșu, C. Laurențiu și Fărcășanu.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.