RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II merge mai departe în Cupa României

/ 19 iulie 2013

Primul tur al Cupei României la fotbal, ediția 2013-2014, a prilejuit un duel gorjean la Turceni, acolo unde deținătoarea Cupei României, faza județeană, Știința, a primit vizita echipei secunde a Pandurilor.

5Pandurii II s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Știința Turceni, autorul singurului gol al târgujienilor fiind Cocină, golul său din minutul 28 calificând mai departe trupa lui Dan Staicu. Știința Turceni a venit la acest meci direct de pe plajă, echipa beneficiind de o vacanță la mare drept răsplată din partea primăriei locale pentru promovarea din acest an în liga a III-a.

În turul II al Cupei României, alături de Pandurii II Târgu Jiu vor mai intra în competiție alte trei echipe gorjene, Minerul Mătăsari, Jiul Rovinari și Minerul Motru. Cel mai probabil, tabloul meciurilor din acest tur al Cupei României, va găzdui meciurile Pandurii II Târgu Jiu – Jiul Rovinari și Minerul Mătăsari – Minerul Motru. Pentru aceste faze ale Cupei României, FRF face împerecheri pe criterii geografice, nu tragere la sorți, iar terenul pe care se joacă este cel al echipei mai slab clasată în sezonul trecut.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.