RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II și Minerul Mătăsari merg mai departe în Cupa României

/ 1 august 2012

Pandurii II Târgu Jiu și Minerul Mătăsari sunt reprezentantele Gorjului care vor juca în turul 3 al Cupei României Timișoreana la fotbal, ediția 2012-2013 după ce au câștigat meciurile disputate pe teren propriu în compania colegelor de serie din Liga a III-a, Jiul Rovinari și Minerul Motru.

La Târgu Jiu, pe o ploaie ce a căzut necontenit de la jumătatea primei reprize, Pandurii II Târgu Jiu a marcat repede de două ori și a pus stăpânire pe joc în prima sa parte. După pauză, Jiul a revenit, a redus din handicap și a forțat egalarea, însă Roberto Dumitru a închis tabela la 3-1 în ultimele minute de joc și a trimis echipa a doua a Pandurilor în turul următor al competiției.

În al doilea duel gorjean din Cupa României, la Mătăsari, gazdele s-au impus cu 2-0 în fața celeilalte echipe minerești, cea din Motru, însă Ștefan Nanu, antrenorul motrenilor n-a folosit prima echipă, ci a jucat cu o formulă în care și-au găsit loc foarte mulți juniori.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.