RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cupa României / Minerul Jilț Mătăsari – Minerul Motru – AVANCRONICĂ

/ 31 iulie 2012

Minerii din Mătăsari și Motru se vor duela în Cupa României Timișoreana, în turul 2 cele două echipe gorjene având planuri diferite.

Echipa gazdă, statut oferit de clasarea inferioară din sezonul precedent al Ligii a III-a, își dorește calificarea în faza următoare, la Mătăsari existând deja o tradiție în a lupta pentru aducerea în micuța localitate gorjeană a unei echipe de Liga 1: „E un meci bun de pregătire, un meci oficial în care ne putem testa noile achiziții, dar noi tratăm cu seriozitate competiția, una în care mai mereu am ajuns în fazele superioare”, a declarat Ion Șolea, directorul sportiv al mătăsărenilor. Minerul Mătăsari s-a întărit în această vară cu Pîrvu, de la Gloria Bistrița, Sava, de la Școala de Fotbal „Gică Popescu”, Turcin, de la Vișina Nouă, și Săulescu și Stoian, de la Pandurii.

Dacă mătăsărenii visează la o calificare în faza următoare a competiției, Minerul Motru, echipă care în ciuda locului doi ocupat în ultimul campionat a rămas singura echipă gorjeană ce nu a efectuat un cantonament în afara localității de reședință, privește cu mai puțin interes spre această competiție, una care aduce cheltuieli mai mari decât satisfacțiile: „Voi merge la Mătăsari cu o echipă foarte tânără. Cheltuielile mari ne fac să ne gândim mai puțin la această competiție. Ne-a dat peste cap și această amânare a startului campionatului, dar asta este… Vom încerca să compensăm această amânare cu un program în care să jucăm câte două partide amicale pe săptămână. Sâmbătă vom juca la Motru cu FC Caracal și am mai discutat deja cu Jiul Petroșani și cu Apă Craiova pentru câte două jocuri amicale până la începutul campionatului”, a declarat Ștefan Nanu, antrenorul celor de la Minerul Motru.

Cum Fane Nanu nu va deplasa cea mai bună echipă la Mătăsari, la Minerul Motru nu se poate vorbi despre absențe importante, însă gazdele nu vor putea să apeleze la serviciile lui Schinteie și Pîrvu, ambii suspendați.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.