RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A / Metaloglobus Bucureşti – Minerul Jilţ Mătăsari

/ 25 august 2011

 Chiar dacă se anunţase retragerea a două echipe din serie, iar Minerul Mătăsari trebuia să înceapă campionatul din etapa a III-a, federaţia a luat decizia de a mai introduce o echipă în seria a IV-a după startul sezonului, aşa că gorjenii s-au trezit că trebuie să facă o deplasare în Bucureşti.

“Nu ne mai miră nimic în România, aşa că şi în fotbalul din România totul este posibil. Eu cred că era momentul oportun pentru reorganizarea ligii a III-a încă de acum, trebuia să rămânem câte 14 echipe în serie pentru că, oricum, s-au retras deja unele dintre echipe, iar până la finalul sezonului se vor mai retrage multe altele. Nu se face altceva decât să se menţină o stare de nesiguranţă în fotbalul românesc”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Adelin Şolea, directorul sportiv al Minerului Mătăsari. Acesta consideră că echipa sa va avea un meci greu şi datorită faptului că marţi, în Cupa României, a avut un meci care s-a decis după prelungiri şi lovituri de departajare: „Ne prezentăm la meci, n-avem ce face… Venim obosiţi după meciul de cupă, avem şi o serie de jucători pe care nu-i putem utiliza, pe Clipici, Luca şi Chiriac, dar sperăm ca jucătorii care îi vor înlocui să demosntreze că merită să facă parte din lotul acestei echipe. Nu cunoaştem nimic despre adversar, am aflat doar cu câteva zile înainte de meci că trebuie să facem această deplasare. E o echipă necunoscută pentru noi, probabil cu mulţi jucători bucureşteni, o echipă care nici măcar n-a susţinut meci de baraj pentru promovarea în liga a III-a”, a mai declarat oficialul echipei gorjene.

Minerul Jilţ Mătăsari se află la Bucureşti, echipa beneficiind de cazare gratuită din partea gazdelor, o condiţie impusă echipei bucureştene de federaţie pentru echipele oaspete care vin de la o distanţă mai mare de 250 de km.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.