RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru a părăsit Cupa României

/ 9 august 2011

Minerul Motru a pierdut confruntarea cu CFR Simeria contând pentru turul secund al Cupei României şi a părăsit competiţia.

Partida disputată marţi după-amiază la Motru a fost pierdută de gazde cu scorul de 2-0 (0-0). Ţiclea a deschis scorul marcând în propria poartă în minutul 71, scorul final fiind stabilit de Buta în penultimul minut de joc.

„Am evoluat cu o echipă formată din foarte mulţi copii, doar doi dintre titulari fiind trimişi pe teren. Am dorit să-i vedem şi pe cei tineri într-un joc oficial mai ales că noi dorim să ne concentrăm mai mult pe campionat. Nu putem spune acum care este obiectivul echipei pentru acest sezon. Să înceapă campionatul şi mai vorbim după aceea. Am discutat şi cu domnul Mihalache de la FRF şi din câte am înţeles a picat acea restricţie la promovare, una care a fost şi n-a prea fost respectată şi în acest an”, a declarat pentru www.sportingorj.ro directorul sportiv al motrenilor, Mihai Cernica.

Minerul Motru va debuta în noua stagiune a ligii a III-a evoluând în seria a IV-a în deplasare în compania celor de la Atletic Brad, pe 19 august.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.