RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grig merge pe mâna lui Stanca

/ 24 iulie 2014
După ce Răzvan Stanca a reușit să fie eroul meciului de la Mediaș din Cupa Ligii apărând un penalti care putea schimba soarta jocului, antrenorul Pandurilor spune că și în primul meci de campionat va merge tot pe mâna portarului român.

stanca trage tare          „Am discutat cu portarii de la finalul sezonului trecut. Ei sunt trei portari de valori apropiate, e foarte greu să faci o alegere în a titulariza pe cineva. Nu mai pot face ca în ultimele şase etape când am dat câte două meciuri la fiecare. Acum am zis să aleg pe cineva cum consider eu, a fost un prim joc şi nu m-am înşelat. Am încredere în toţi portarii, dar nu voi face schimbări. Merg pe mâna lui Stanca, dacă va fi constant şi va apăra bine, va sta mult timp în poartă”, a declarat Petre Grigoraș explicând modul în care va lucra cu portarii în acest sezon. Pandurii are în acest sezon trei portari de valoare, pe lângă Stanca, Grigoraș se poate baza și pe polonezul Michal Gliwa, adus la Târgu Jiu în iarnă, dar și pe veteranul portughez Pedro Mingote.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.