RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andreea Pîșcu, vicecampioană națională

/ 20 iulie 2014
Tânăra atletă târguajiană, Andreea Pîșcu, a obținut un nou rezultat meritoriu la Campionatele Naționale de seniori și tineret desfășurate în weekend la Pitești.

piscu 2007            Sportiva legitimată la CS Pandurii Târgu Jiu și antrenată de profesorul Ion Bură, a cucerit medalia de argint în cursa de 10.000 de metri devenind astfel vicecampioană a României la tineret pe această distanță. Andreea Pîșcu a terminat cursa la general pe locul 7, iar antrenorul ei privește încrezător în viitor: „Am zis să mai participăm și la acest concurs deși se vede că este nevoie de o pauză, Andreea intrând de acum într-o binemeritată vacanță. Este în progres, a alergat bine și avem încredere în posibilitățile ei în viitor”, a declarat Ion Bură. Rezultatul Andreei vine la o săptămână după concursul de la Gap, unde gorjeanca noastră a terminat pe locul 4 la Campionatele Europene de Alergare Montană, o performanță extraordinară pentru atletismul gorjean.

Tot în concursul de la Pitești au luat startul alți patru atleți de la CS Pandurii Târgu Jiu, fără însă a reuși să prindă podiumul de premiere. Daniel Lupulescu a terminat pe locul 6, Claudiu Iordache a fost pe locul 11, Florin Popescu pe 14, iar Mihai Ancuța a închis plutonul terminând pe locul 17.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.