RSS post comments feeds rss email feeds twitter

5 medalii gorjene la Cupa României la cros

/ 11 noiembrie 2013

Cupa României la cros a fost onorată de atleții gorjeni cu cinci medalii, trei în concursurile pe echipe și două la individual.

IMG_52561Echipa de tineret fete a CS Pandurii Târgu Jiu, formată din Adela Bălțoi, Ștefania Buguleț, Larisa Trică și Mădălina Enache și antrenată de Viorica Dima, a terminat pe primul loc, iar Adela Bălțoi a ocupat a treia treaptă a podiumului la tineret. Tot la tineret, dar în competiția băieților, CS Pandurii Târgu Jiu a terminat pe locul 2, echipa fiind formată din Alexandru Staicu, Claudiu Iordache, Florin Popescu și Cătălin Dina, cursă în care, deși a alergat accidentat, Alexandru Staicu a reușit să termine pe locul 5.

Trecând la competițiile de seniori, Elena Moagă, antrenată de Ion Bură, a terminat pe locul 3, poziție pe care s-a așezat și echipa seniorilor, antrenată de Viorica Dima și formată din Daniel Lupulescu, Gabriel Gorun, Gheorghe Șurlea, Claudiu Șurlea și Eugen Șorop.

Chiar dacă nu a obținut nicio medalie, Andreea Pîșcu a realizat o performanță notabilă în cursa junioarelor, locul 5 ocupat oferindu-i șansa de a participa la crosul european al junioarelor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.