RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andreea Pîșcu a luat Cupa României

/ 12 noiembrie 2012

Atletele de la CS Pandurii Târgu Jiu au confirmat tradiția bună a clubului gorjean în competițiile de cros la Cupa României, competiție desfășurată la Băile Felix.

     Cea mai frumoasă performanță a reușit-o Andreea Pîșcu, cea care a câștigat Cupa României în competiția rezervată junioarelor 2. Performanța sa este cu atât mai valoroasă cu cât tânăra atletă de la CS Pandurii a obținut al optulea timp dintre junioare, iar cele mai multe dintre cele care au devansat-o în scurt timp vor face pasul spre seniorat în scurt tip, Andreea Pîșcu fiind și în sezonul viitor tot junioară 2. O foarte bună comportare la Băile Felix a avut și Elena Moagă, care a terminat pe locul secund la senioare, terminând înaintea unor atlete cu pretenții.

Revenind la Andreea Pîșcu, o tânără atletă complet necunoscută până în urmă cu ceva timp, antrenorul său, Ion Bură, spune că saltul făcut de aceasta este impresionat, dar este realizat fără a se fi lucrat suficient: „Este elevă la Novaci și nu se poate pregăti decât sâmbăta și duminica. Avem înțelegere de la directoarea liceului din Novaci și îi mulțumim pentru asta. Sperăm ca din trimestrul al doilea să putem să facem mai des antrenamente, să se antreneze și în vacanțe”, a declarat antrenorul emerit Ion Bură.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.