RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gănănău a câştigat o nouă centură la Cupa României

/ 15 martie 2010

Pentru a-şi oferi o nouă provocare, Petrişor Gănănău a urcat în categorie şi a boxat pentru prima dată şi la +91 de kg, categorie la care a câştigat weekendul trecut o nouă centură la Cupa României, competiţie la care a început să şi uite să mai ţină şirul victoriilor.

La această ediţie a Cupei României la box pentru seniori, organizată la Iaşi, CS Pandurii a mai avut un boxer calificat în semifinale, pe Adrian Motorga, care a fost însă eliminat în această fază ratând astfel şansa de a boxa în finala categoriei chiar cu colegul şi prietenul său Petrişor Gănănău. „Ar fi fost frumos să avem o finală 100% gorjeană, dar cea mai mare durere este aceea a eliminării cu cântec a lui Veronel Tărău. Acesta a obţinut decizia în favoarea sa în primul tur al categoriei 60 Kg, însă peste noapte s-au schimbat lucrurile în urma unei contestaţii. Este prima dată când se întâmplă aşa ceva şi, în mod normal, numai nouă ni se putea întâmpla asta”, a declarat Ninel Geică pentru www.sportingorj.ro.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • eduard spune:

    E pacat de acest sportiv ca isi mananca viata pe la comunitarii taranului sef tudor…el trebuia sa plece de ceva ani in strainatate sa se pregateasca sa boxeze la profesionisti..are calitati f bune si sigur avea alta viata si putea ajunge mandria gorjului si a tarii

    • eu si celalalt spune:

      nu mai este la politia comunitara. nu/si primea banii la timp, cei 600 de ron lunar si a parasit aceasta MEGA institutie……….bla, bla , bla

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.