RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bambara și Dimov, discuții închise

/ 25 iunie 2014
Pandurii a închis discuțiile cu doi dintre jucătorii pe care antrenorul Petre Grigoraș i-ar fi vrut în echipa pentru noul sezon fără a reuși să-i convingă să semneze contractele cu echipa gorjeană.

grig1          Fundașul stânga Narcisse Bambara a negociat cu Pandurii și se părea că părțile ar fi ajuns la o înțelegere, însă totul a căzut atunci când a venit vorba de durata contractului: „Bambara nu mai vine deloc. El vroia să semneze doar pe un an, iar noi pe doi. Din câte am înțeles, ar fi semnat deja un precontract cu o altă echipă, așa ca l-am lăsat să plece. Deci, pentru noi, e un capitol încheiat”, a declarat Petre Grigoraș.

Situația este oarecum asemănătoare și în cazul bulgarului Daniel Dimov. Acesta a fost prezent la Târgu Jiu, discuțiile s-au întins pe mai multe ore și, în ciuda faptului că el a plecat convins de la Târgu Jiu că va semna cu Pandurii, când a ajuns acasă situația a fost alta: „Am discutat și în principiu ne-am înțeles. Mai rămăsese doar să vorbească și cu familia lui și să vadă cum rezolvă această problemă. Din păcate însă, m-a sunat apoi impresarul lui și mi-a comunicat că Dimov a ales să meargă la o echipă din Rusia. Păcat, era un jucător de care aveam nevoie, iar dacă se va răzgândi cred ca va fi prea târziu pentru că deja începem cea mai importantă perioadă de pregătire și trebuie să căutăm alte soluții”, a explicat Grigoraș cazul bulgarului Dimov.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.