RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Conducere cu telefoane închise

/ 15 iunie 2010

Impresarul Gabriel Gică Mucea se plânge de faptul că telefoanele date conducerii Pandurilor nu s-au soldat cu un răspuns din partea acestora deşi are de discutat în această perioadă două probleme importante pentru clubul gorjean.

Impresar al lui Cardoso, Gabriel Gică Mucea spune că ar fi dorit să poată discuta mai mult cu cei din conducerea clubului despre situaţia lui Cardoso şi despre eventualul transfer al acestuia la Universitatea Craiova: „Este în joc soarta unui om şi nu cred că este normal să discutăm situaţia lui Cardoso fără a sta toţi de vorbă, să vedem ce este mai bine pentru el”. Gabi Mucea mai spune că porţile cce se deschid destul de greu la Pandurii ar putea duce şi la pierderea lui Jose Vilaca, preparator fizic dorit de conducerea gorjenilor: „Profesorul Vilaca va sosi în aceste zile în România. Este un preparator fizic de top în Europa şi este foarte posibil ca el să semneze până la urmă cu un club dintre primele şase din România”, a mai declarat impresarul lui Cardoso, cel care deţine şi cheia aducerii lui Vilaca la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.