RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şi alţi panduri l-ar putea urma pe Matei la Steaua

/ 29 aprilie 2011

După ce Gabriel Matei a fost acontat din iarnă de Steaua, preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, admite că şi alţi jucători, dar chiar şi antrenorul Petre Grigoraş ar putea ajunge din vară în Ghencea.

„Nu numai Matei poate merge la Steaua, ci orice jucător care vine la Pandurii şi i se oferă o ocazie de a merge acolo o poate face. Şi chiar şi antrenorul. E bine pentru ei să plece dacă au oferte. Şi antrenorul poate pleca, la noi niciodată un antrenor nu e ţinut cu forţa. Antrenorul se va duce totdeauna acolo unde va avea o ofertă mai bună pentru el. Pandurii nu închide pe nimeni la Târgu Jiu. Nu eu decid dacă Grigoraş se duce la Steaua sau nu şi nici pentru jucători. Nu ştiu dacă s-ar înţelege cu Gigi Becali, dar eu m-am înţeles întotdeauna”, a declarat Marin Condescu la finalul partidei dintre Pandurii Târgu Jiu şi Steaua.

Vara trecută, atunci când Pandurii retrogradase şi nu se ştia că Internaţional Curtea de Argeş va renunţa să mai joace în Liga I, Marin Condescu a lăsat trei jucători să plece gratis la Steaua, Stanca, Păcurar şi Martinovic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.