RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Îi deturnează CFR Cluj pe dos Santos și Elton?

/ 11 iunie 2014
Conducerea Pandurilor dorește ca brazilianul Alex dos Santos să continue cel puțin încă un sezon la Târgu Jiu, însă de la 90%, cât erau apreciate șansele ca acesta să semneze un nou contract, au scăzut dramatic în ultimele ore.

dos santosAnamaria Prodan i-a informat pe conducătorii echipei gorjene că pentru Alex dos Santos și Elton există o ofertă superioară venită tot din România, de la CFR Cluj. Petre Grigoraș a declarat în mai multe rânduri că dos Santos ar face parte din planurile sale dacă cei din conducere vor reuși să-l facă să rămână la Târgu Jiu fiind convins de calitățile arătate de acesta în etapele de final în care tehnicianul i-a acordat mai multe șanse decât predecesorul său.

Pandurii se află la doar câteva zile de reunirea oficială, dar nu reușește să strângă în acest mai mult de 16 jucători pe care Grigoraș să se bazeze în sezonul viitor, trei dintre aceștia fiind portari. În acest moment, Pandurii are un lot format din portarii Gliwa, Mingote și Stanca și jucătorii de câmp Pleașcă, Ungurușan, Christou, Erico, Bratu, Momcilovic, Breeveld, Anton, Buleică, Ciucur, Nicoară, Shamsin și Matulevicius. Dintre aceștia, Doru Bratu este în continuare indisponibil după accidentul auto avut pe finalul sezonului trecut, iar neinclus pe această listă este Predescu, jucător urmărit de ghinion în ultima vreme. Acesta din urmă are o situație delicată, el fiind indisponibil de un an de zile după o accidentare la genunchi suferită la ultimul joc amical din vara trecută.

La reunire este posibil să revină și mulți dintre jucătorii împrumutați de Pandurii în campionatul trecut, însă niciunul dintre ei nu pare să-l fi convins pe Grigoraș că merită să rămână la Târgu Jiu în sezonul viitor.

www.sportingorj.ro
Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.