RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dos Santos și Distefano în vederile Pandurilor

/ 20 august 2013

După plecarea lui Dan Nistor la Evian TG, dar chiar și înainte de această despărțire, Pandurii prezintă un lot extrem de subțire, nu numai valoric, ci chiar și numeric, astfel că este absolut obligatorie aducerea de noi jucători.

Alex-Dos-Santos-U-ClujPreședintele executiv al Pandurilor dezvăluia recent că sunt negocieri avansate cu doi jucători străini, dar care au mai evoluat în România și sunt cunoscuți de antrenorul Cristi Pustai. Eugen Pârvulescu a menționat însă că nu este vorb a de jucători de la Gaz Metan Mediaș, iar speculațiile se îndreaptă în acest moment spre Alex Dos Santos, un atacant brazilian ce a jucat în România pentru Concordia Chiajna și Universitatea Cluj, și David Distefano, un mijlocaș argentinian ce a trecut pe la FC Brașov și Astra Giurgiu. Conducerea clubului gorjean nu a confirmat, dar nici nu a infirmat aceste nume și a admis că un jucător ar putea semna astăzi și chiar ar putea fi prezent la antrenamentul Pandurilor din această după-amiază.

La antrenamentul de ieri au fost prezenți doar 21 de jucători legitimați la Pandurii, trei dintre ei fiind portari. Alături de aceștia au mai fost Avramescu, jucător ce revine după o perioadă lungă de inactivitate după o accidentare și care nu a fost în vizorul antrenorului Cristi Pustai până acum, precum și libanezul Fayez Shamsin, un atacant care pare a avea șanse de a fi legitimat în perioada următoare. În continuare, Pandurii nu se poate baza pe Cornel Predescu, accidentat grav la ultimul amical înaintea startului sezonului, și pe Vali Lemnaru, accidentat și el.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Liviu spune:

    deci asta e nesimtire curata, ma intreb oare cand se va plati pentru un jucator, chiar suntem prostiti pe fata echipa pacii aducem toti refuzatii liber de contract, mai ales ca in ultimele 2 sapt au intrat in cont 1.200.000 euro plus 1.400.000 pe vlad si 2.600.000 nu esti in stare sa aduci ceva de calitate , nu va mai saturati bah sa bagati in buzunare , sa nu mai vina nimeni la stadion cu asa conducere samsara asa merita!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.