RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nistor și dos Santos, dorințele declarate ale lui Grigoraș

/ 1 iunie 2014
            După ce conducerea clubului târgujian a rezolvat problema contractului lui Erico da Silva și l-a păstrat în lot și pe libanezul Fayez Shamsin, acum este rândul ca Nistor și Alex dos Santos să fie în centrul atenției.

IMG_9680Antrenorul Petre Grigoraș spune că îl dorește foarte mult pe atacantul brazilian, care a dat satisfacție în meciurile din finalul campionatului: „Pe lângă Matulevicius, eu mi-l doresc foarte mult pe Alex dos Santos, el poate fi jucătorul care ne poate ajuta. De când am venit eu, l-am folosit permanent și cred că a dat un randament foarte bun. Poate să fie o soluție lângă Matulevicius și Nicoară, vedem și dacă Fayez mai crește și el puțin, mai sunt Buleică și Ciucur… Atacanții sunt cei mai căutați și cei mai scumpi. Vom vedea ce putem face”, a declarat Petre Grigoraș, care mai spune că un pilon important pe care speră să-l aibî în echipa sa pentru viitorul sezon este Dan Nistor: „Chiar eu am discutat cu impresarul, cu Lucian Marinescu, situația lui Nistor și așteaptă și ei un semn de la club. Abia au terminat și ei campionatul și trebuie să vadă ce se va întâmpla cu el. Eu vreau foarte mult ca Nistor să mai rămână un an, și el își dorește la fel și vreau să facem tot posibilul ca el să rămână încă un an de zile la Pandurii”. Tehnicianul Pandurilor spune că dacă toate aceste probleme vor fi rezolvate, lotul va fi în cea mai mare parte conform cu așteptările sale: „În rest, nu cred că este o grabă foarte, foarte mare pentru că avem un nucleu, dacă aceste lucruri se rezolvă, de 17-18 jucători și mai putem să facem 2-3 implanturi pe parcurs. Nu vreau să mă grăbesc, am primit cred 50 de mailuri cu jucători, doar străini, dar nu vreau să iau ceva, să mă grăbesc, să nu cunosc, doar de dragul de a aduce, mai bine mai așteptăm puțin”, a mai declarat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.