RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dos Santos pe lista UEFA, Distefano nu

/ 21 august 2013

Deși clubul Pandurii a anunțat transferarea argentinianului David Distefano, președintele executiv al gorjenilor spune că legitimarea sa încă nu este realizată, însă speră să o rezolve în scurt timp.

parvulescu banca„Transferul lui Distefano sper să-l rezolv în cursul zilei de azi. Nu am operat modificări pe lista UEFA și vă pot spune că la acest moment, jucătorul nu este pe lista UEFA. El este în urmă cu pregătirea”, a declarat Eugen Pîrvulescu în privința transferului lui David Distefano.

Șanse mai mari de a fi în lotul Pandurilor, chiar la partida de la Cluj cu Braga, pare a avea, în mod surprinzător, Alex dos Santos, brazilianul de la care se așteaptă întărirea atacului: „Dos Santos vine din campionatul Braziliei, joacă, a jucat și săptămâna aceasta și el are șanse mai amri să fie introdus pe lista UEFA. Eu merg la Liga Profesionistă pentru a îndeplini formalitățile de legitimare și așteptăm cartea verde din Brazilia și este posibil ca el să fie pe lista UEFA, dar dacă va apela antrenorul Cristi Pustai la el la partida de la Cluj sau de la Braga, nu vă pot spune. Dos Santos este cu mine la București și la ora 16:45 zboară cu mine spre Cluj Napoca”, a mai spus Pîrvulescu.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.