RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grig așteaptă doi mijlocași români, din campionatul intern

/ 1 iunie 2014
Tehnicianul Pandurilor a mărturisit că echipa pe care o conduce este pe punctul de a se întări cu doi noi mijlocași, ambii români, din campionatul intern, însă contractele nu au fost încă semnate pentru că amândoi mai au probleme de rezolvat la echipele la care au activat în ultimul sezon, probleme pe care speră să le rezolve în cel mai scurt timp.

grig pe banca„Așteptăm să se mai rezolve anumite probleme. Avem în vizor câțiva jucători, dar au niște mici probleme cu clubul și trebuie să și le rezolve problemele lor contractuale. Sunt mici amănunte, eu zic că foarte curând doi jucători de mijlocul terenului vor fi în proporție mare de săptămâna viitoare jucătorii noștri. Cred că o să-i cunoașteți, sunt jucători români, dar nu vreau să dau mai multe detalii că imediat cum se aude ceva, prețul crește deja cu 10.000 de euro”, a declarat Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.