RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso nu se gândește să joace sub tricolor: „România trebuie să găsească fotbaliști români talentați”

/ 14 decembrie 2011

Reinventat de Petre Grigoraș, care i-a dat drumul în banda stângă în atacul Pandurilor, ba chiar l-a trimis și vârf împins, Alexandre Cardoso nu și-a pierdut capul și nu crede într-o convocare a sa la naționala României.

„Nu mă gândesc să joc pentru naționala României. Am 27 de ani și cred că România trebuie să găsească fotbaliști români talentați pentru a face o echipă puternică pentru a ajunge la Campionatul Mondial din Brazilia. Va fi o plăcere să văd naţionala României în Brazilia, nu doar pentru mine, ci pentru toți brazilienii care joacă în România”, a declarat Cardoso după meciul cu Concordia Chiajna, meci în care a marcat trei goluri și a dat o pasă de gol, performanțe care i-au făcut pe cei de la Gazeta Sporturilor să-l desemneze jucătorul ultimei runde a Ligii I.

Cardoso spune însă că așteaptă ceva din partea românilor: „Vreau ca naţionala României să se califice la CM din Brazilia ca să pot să-i văd acolo, de aproape, iar Chiricheş şi Matei să-mi dea un bilet să merg la meci”, a declarat cu umor brazilianul Pandurilor ajuns deja unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei gorjene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.