RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș așteaptă încă doi tineri pentru probe în Antalya

/ 16 februarie 2012

Tehnicianul Pandurilor încă mai speră ca lotul său să fie completat pentru a face în continuare o figură frumoasă în Liga I după despărțirile de jucători importanți ce au avut loc în această iarnă.

Grigoraș spune că în cel de-al treilea stagiu din Antalya, care va începe pe 20 februarie și se va întinde până pe 28 februarie, va mai primi în probe doi jucători, dar după experiențele trăite până acum nu crede că acști jucători ar putea fi soluțiile pe care le așteaptă: „Pentru cel de al treilea stagiu din Antalya, am înţeles că ar mai fi doi jucători propuşi să vină la noi în probe, era vorba despre doi tineri de 20-21 de ani. Ne vor aştepta acolo împreună cu alţi trei jucători de la Pandurii care au rămas în Turcia: Brata, Băcilă şi Cardoso. Sunt doi jucători tineri şi, sincer, nu cred că i-ar putea înlocui pe Stromajer, Chiricheş, Rusu sau altcineva”, a declarat antrenorul Pandurilor. Acesta își pune speranțe măcar în legitimarea lituanianului Matulevicius, negocierile cu acesta urmând a avea loc mâine: „După mine, aş fi mulţumit dacă măcar Matulevicius ar putea fi rezolvat, oricum e şi cam târziu acuma să mai găseşti jucători ce-ţi convin. Din câte am înţeles de la conducere, nu e nici un fel de problemă cu Matulevicius, se va perfecta transferul. Am primit asigurări de la domnii Condescu şi Pârvulescu că se va achita suma respectivă cerută de echipa din Lituania, că dispunem de banii ăştia. Acum, singura probemă de care mă mai tem e să nu fie cumva întors din drum de altcineva. Ştiţi cum se spune, până nu-l vezi la tine în curte, încă ţi-e frică! Dar, aştept ca mâine seară să mă îmi spună cineva că s-a rezolvat totul. O eventuală soluţie pentru viitor ar mai fi Anton de la Bistriţia, pe care l-aş vrea în echipă, dar asta cred că abia la vară s-ar putea rezolva”, a completat tehnicianul echipei târgujiene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.