RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Noi medalii pentru atleții gorjeni

/ 26 mai 2014
Trei atleți gorjeni au obținut rezultate notabile la Campionatele Naționale Universitare ce s-au desfășurat în același timp cu etapa a 2-a a Campionatului Național de seniori și tineret.

staicu           În reuniunea atletică de la București, clubul Pandurii Târgu Jiu a trimis trei atleți, toți urcând pe podium la Campionatele Naționale de seniori și tineret, doi dintre aceștia strângând și medalii pentru Universitatea „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu la Campionatele Naționale Universitare. Astfel, Alexandru Staicu a participat la cursa de 3.000 m ocupând locul 2 la CN, performanță cu care a câștigat și argintul la CNU. Tot Staicu, în proba de 1.500 m, a luat locul 3 la CN și aurul la universitare. Adela Bălțoi, sportivă legitimată la Pandurii și studentă a universității târgujiene, a terminat cursa de 3.000 m obstacole pe locul 2 la CN, rezultat care i-a asigurat aurul la CNU. Sportiva gorjeană a terminat pe podium și cursa de 3.000 m – locul 3 la CN și bronz la CNU. Pentru clubul Pandurii Târgu Jiu a punctat și Claudiu Iordache, atlet sosit al treilea la 3.000 m obstacole, performanță care i-a adus și un bronz la CNU, însă acolo medalia revine Universității Craiova, acolo unde este student atletul gorjean.

Cu un bilanț aproape perfect obținut de doar trei sportivi, antrenoarea Viorica Dima se declară mulțumită, în special de rezultatele obținute la Campionatele Universitare, acolo unde doi atleți au obținut patru medalii, dintre care două din cel mai prețios metal: „Suntem foarte mulțumiți de aceste rezultate obținute la fel cum este și domnul Durbăcea, care a avut doi reprezentanți la Campionatele Naționale Universitare și a obținut patru medalii, două de aur, una de argint și una de bronz. Să nu uităm să le mulțumim și profesorilor pe care atleții noștri îi au la facultățile pe care le urmează, care îi înțeleg și din partea cărora avem tot sprijinul”, a declarat Viorica Dima.

www.sportingorj.ro
Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.