RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cinci medalii gorjene la Campionatele Naționale Universitare de atletism

/ 2 februarie 2014

Disputate în weekend la Bacău, Campionatele Naționale Universitare de atletism indoor au adus Gorjului cinci medalii din partea atleților studenți la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

staicuDelegația gorjeană a fost condusă de profesorul Marin Durbăcea și formată din patru atleți pregătiți de antrenorii Viorica Dima și Marcel Zorilă. Alexandru Staicu a obținut două medalii, argint la 1.500 m și bronz la 800 m, și tot cu două medalii s-a întors și Adela Bălțoi, care a luat aurul la 3.000 m cu un record personal de 10:06 și s-a clasat a doua la 1.500 m. Cu o medalie de bronz s-a întors de la Bacău și Claudiu Șurlea, atletul antrenat de Mircea Zorilă terminând pe locul trei cursa de 3.000 m.

Bilanțul obținut de atleții studenți de la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu este cel mai bun din istoria participărilor instituție de învățământ gorjene la astfel de manifestări.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.