RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cinci medalii pentru atleţii de la Pandurii la CN de semimaraton

/ 5 septembrie 2010

Disputate pe 4 septembrie la Slănic Prahova, Campionatele Naţionale de semimaraton au adus cinci medalii în vitrina Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, delegaţia condusă de antrenoarea Viorica Dima obţinând două medalii de aur, două de argint şi una de bronz.

La individual, CS Pandurii a obţinut două medalii prin Alexandru Staicu, medaliat cu argint în competiţia rezervată juniorilor, Claudiu Iordache fiind al treilea în acelaşi clasament. Cei doi, împreună cu Alin Drondoie, care a terminat pe locul patru la juniori, au format prima echipă a celor de la CS Pandurii Târgu Jiu, echipă care a luat medaliile de aur atât la juniori, cât şi la tineret. Clubul târgujian a mai avut o echipă la aceste Campionate Naţionale de semimaraton. Formată din Eugen Şorop, Claudiu Călugăru şi Gabriel Gorun, echipa a doua a Pandurilor a devenit vicecampioană naţională de tineret, terminând imediat în urma primei echipe.

Atleţii de la CS Pandurii Târgu Jiu se pregătesc acum pentru două competiţii importante ce vor avea loc în luna octombrie. Pe 2 octombrie vor avea loc Campionatele Naţionale de alergare montană de la Vatra Dornei, iar pe 17 octombrie vor încerca să aducă noi medalii pentru club la Campionatele Naţionale de Maraton.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.