RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maioreanu: „Va câştiga echipa cu încrederea mai mare”

/ 20 mai 2014
Președintele secției de handbal a clubului Energia, Andrei Maioreanu, consideră că partida dintre HC Odorhei și Energia începe fără a avea o echipă favorită, dar crede că echipa sa poate să se impună în această deplasare.

IMG_9613„Nu există vreun favorit, va câştiga echipa care va greşi mai puţin, greşelile individuale şi neprovocate costă, va câştiga echipa cu încrederea mai mare şi care va da totul pe teren. Mai întâi avem nevoie de victorie la Odorheiul Secuiesc. Sunt convins că dacă băieţii vor juca cel puţin la nivelul jocului cu Dinamo avem şanse mari să câştigăm acest meci şi să mergem la ultimul joc cu Dinamo la victorie pentru a ne asigura locul 4, loc de cupă europeană, loc care înseamnă realizarea obiectivului”, a declarat Maioreanu. Acesta știe și ce le trebuie elevilor lui Andrieș pentru a câștiga meciul de la Odorhei: „Două lucruri ne trebuie la Odorhei, banca tehnică le-a înţeles şi sper ca şi jucătorii să fi înţeles aceste lucruri. Avem nevoie de dăruire totală, atitudine, agresivitate până la limita regulamentului şi cel mai important lucru încrederea jucătorilor în forţele lor şi valoarea lor cu care pot să realizez obiectivul”, a mai spus Maioreanu.

 www.sportingorj.ro
Comentează!

2 Comentarii până acum

  • brb spune:

    Nu egzista asa ceva niciunde obiectiv locul 4 maioreanu a zis la inceput de campionat primele 6 asa ca maiorene da bani la baeti si termina cu *** astea tu si andries

  • brb spune:

    Ar trbui sa va multumuti si cu locul 6 ca pana acum ati fost doar la retrogradare cu ANDRIES cel mai slab antrenor asa ca MAIORENE fi corect si xi public ce ai declarat la inceputul campionatului PRIMELE 6 asa ca obiectivul este indeplinit DA BANII LA BAETI nenorocitule

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.