RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maioreanu anunță revoluția la Energia

/ 11 martie 2014

Președintele secției de handbal a clubului Energia, Andrei Maioreanu, spune că bugetul echipei pentru sezonul viitor va fi unul bun, suficient pentru ca echipa să facă performanță, iar pentru susținerea ambițiilor pe care acesta le are de la echipă anunță transferuri spectaculoase.

maioreanu 12„Am discutat cu banca tehnică la perfectarea unor contracte. Am semnat un contract, nu dezvăluim numele jucătorului. Sunt în negocieri cu cinci jucători din România de la echipe de top. Sunt în discuţii şi cu şapte jucători din Spania, unul din Germania şi altul din Franţa. Trebuie să nu uităm că avem un buget în care să ne încadrăm. Avem nevoie de jucători valoroşi pentru ca la anul să atacăm titlul. Nu sunt negocieri simple, uşoare, dar perspectivele sunt bune. Sper să ajungem la o înţelegere cu jucătorii importanţi cu care discut. Sunt multe echipe care au probleme financiare”, a dezvăluit Maioreanu.

Bugetul echipei va fi unul dintre argumentele cu care Maioreanu poate convinge jucătorii să vină la Târgu Jiu, poate chiar principalul, însă un altul ar putea fi și calificarea echipei în cupele europene, de aceea vrea ca Energia să nu rateze obiectivul: „Echipa noastră sunt convins că va juca în cupele europene. Un negociator bun se foloseşte de atuurile echipei. Energia este o echipă serioasă, unde se respectă regulamentele şi care are ambiţii. Nu ştiu ce jucător, chiar şi de afară, nu ar vrea să se alăture unui astfel de proiect în care se doreşte câştigarea titlului. În plus, o participare în cupe duce la creşterea cotei fiecărui jucător”, a mai adăugat Andrei Maioreanu.

Pentru întărirea lotului, Maioreanu a precizat că din vară va aduce la Energia cel puțin cinci jucători, la nivelul interilor stânga şi dreapta, un coordonator, și la nivelul extremelor dreapta.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.