RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maioreanu îl susține pe Andrieș

/ 22 august 2012

Andrei Maioreanu a confirmat susținerea pe care conducerea clubului o acordă antrenorului Liviu Andrieș în sezonul viitor și chiar și pentru următorul.

Președintele secției de handbal a clubului Energia spune că are încredere în antrenorul Andrieș și îndeplinirea de către acesta a obiectivelor pe care I le-a trasat: „Liviu Andrieș, în condițiile în care a dovedit până acum că este un foarte bun tehnician, eu sunt convins că va duce la bun sfârșit munca începută odată cu pregătirea noului an competițional. Sper că la finele acestul sezon vom putea spune că suntem mulțumiți, că obiectivele noastre au fost atinse. Sunt convins că și după terminarea acestui sezon competițional vom continua cu această conducere tehnică”, a declarat Maioreanu. Acesta nu a dorit însă să comenteze situația ipotetică în care antrenorul nu ar putea să-și ducă echipa în obiectiv, adică în primele șapte echipe din Liga Națională, spunând că este prematur să vorbească despre acest lucru.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.