RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrei Maioreanu: „Ne punem speranţe în retur”

/ 28 noiembrie 2013

Energia se află în grafic la finele primei părți a sezonului regulat, iar președintele secției de handbal a clubului gorjean speră la mai mult în retur și în play-off.

  maioreanu 12          Andrei Maioreanu le-a mulțumit jucătorilor și antrenorilor pentru pasul mare făcut spre obținerea locului în play-off, însă avertizează că nu se mulțumește doar cu prezența între primele șase, ci vrea din nou în cupele europene. În acest sens, președintele secției de handbal a Energiei spune că a dat și va da în continuare prime „motivante”  jucătorilor și băncii tehnice: „Putem face un mic bilanţ la finalul turului. După disputarea a jumătate din meciurile sezonului regulat obiectivul este ca şi realizat. Sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor dar şi a băncii tehnice. Noi ne punem speranţe în retur, din punctul meu de vedere accederea în play-off este ca şi realizată. Acum ne rămâne să avem un parcurs bun în retur, să reuşim să urcăm în clasament pentru a încerca o eventuală calificare în cupele europene. Acesta este scopul. Le mulţumesc jucătorilor pentru evoluţia de până acum, şi cred că şi ei sunt mulţumiţi pentru că am dispus un fond de premiere pentru finalul turului. E o vorba de o sumă de bani motivantă”, a declarat Andrei Maioreanu. Pe aceeași lungime de undă este și președintele clubului, Laurențiu Răuț declarând că vrea performanță, iar aceasta nu se află mai jos de locul patru: „Echipa se află în grafic, cred că în proporţie de 90% s-a atins obiectivul. Eu cred că vom ajunge în primele 3-4 locuri. Am urmărit echipa, a avut jocuri bune, dar şi jocuri în care evoluţia nu a fost chiar atât de bună. Trebuie să trecem peste aceste jocuri mai nereuşite, mizez pe lot care este valoros şi cred că putem să ne calificăm în cupele europene. Li s-au dat băieţilor nişte bonusuri pe deplin meritate”, a precizat Răuț.

 

www.sportingorj.ro 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.