RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maioreanu vede Energia pe locul 4: „Nu știu ce cauze ar putea să apară în așa fel încât să nu reușim”

/ 5 mai 2014

Sezonul regulat a fost încheiat de Energia pe locul 4, poziție pe care trebuie să o păstreze și după turneul în care va fi angrenată în perioada 7-24 mai.

echipa la finalEnergia a terminat în fața celor două echipe cu care se va confrunta în grupa 4-6, însă s-a impus doar în fața celor de la Odorhei, cu 27-26 în deplasare și 30-29 la Târgu Jiu, pierzând ambele meciuri cu Dinamo, 24-25 acasă și 24-26 în deplasare. Maioreanu crede că în ciuda acestor rezultate echilibrate, Energia a demonstrat prin joc faptul că pornește ca favorită lupta pentru locul 4: „Echipa trebuie să se mobilizeze și să-și atingă obiectivul pe care ni l-am asumat de la început de la bancă tehnică la conducere, locul 4, loc de cupe europene. Nu sunt meciuri ușoare, dar chiar dacă Dinamo ne-a bătut și acasă și în deplasare, echipa noastră este clar peste ei, iar cu Odorhei am arătat că ne putem mobiliza și putem face meciuri bune. Nu știu ce cauze ar putea să apară în așa fel încât să nu reușim să facem meciuri care să ne aducă punctele pe care ni le dorim și să ne aducă locul 4 care ne va trimite în cupele europene. Avem lotul valid, complet, cu pregătirile puse la punct”, a mai declarat oficialul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.