RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlăduți a dat trei goluri și și-a învins fosta echipă

/ 9 mai 2014
Pandurii II a cedat pe teren propriu în fața echipei antrenate de Iosif Rotariu, FC Caransebeș impunându-se grație unei triple reușită de fostul jucător al echipei gorjene, Alexandru Vlăduți.

IMG_9529            Cu mai mulți dintre jucătorii cu care a evoluat în retur și în primele etape din play-off cedați echipei de juniori A a Pandurilor în vederea participării la turneul semifinal la care s-au calificat, cei de la Pandurii II au părut obosiți în prima parte a partidei, iar Vlăduți a taxat rapid fosta sa echipă cu două goluri. Primul gol al întâlnirii a venit în minutul 18, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, lateral stânga, Vlăduți executându-l pe juniorul din poarta pandurilor. Tot Vlăduți a punctat din nou în minutul 39, cu capul, din interiorul careului, după o centrare de pe stânga. Oaspeții și-au asigurat victoria punctând și după pauză, în minutul 57, când același Vlăduți a șutat frumos, la vinclu, din interiorul careului. La 0-3, echipa a doua a Pandurilor s-a trezit din pumnii și a încercat să scoată cât mai mult dintr-un meci deja pierdut. Lupu i-a luat locul lui Călin Cristea și a dinamizat acțiunile de atac ale gorjenilor, iar Frunză a reușit să marcheze după un aut rapid executat surprinzându-l ieșit pe portarul oaspeților, Haidău, în minutul 79. Lupu a avut o excelentă oportunitate cu care putea relansa jocul pe final, dar a șutat în loc să centreze în fața porții unde un coechipier aștepta demarcat, iar șutul său a lovit bara și scorul a rămas nemodificat până la final.

La meciul echipei secunde a Pandurilor a asistat și antrenorul echipei mari, Petre Grigoraș, precum și președintele Mihai Prunariu, președintele executiv, Eugen Pîrvulescu, și directorul sportiv Robert Bălăeț.

Pandurii II Târgu Jiu – FC Caransebeș 1-3 (0-2)

Teren sintetic, Târgu Jiu

Au marcat: Frunză (min. 79) / Vlăduți (min. 18, 39 și 57)

Pandurii II: Oprița – Petrache, Negrescu, Oiță, I. Constantin – Bîrlan, Stegaru – Predescu (min. 81 Lungu), Pîrcălabu (min. 71 Frunză), Cristea (min. 55 Lupu) – Dodoi (min. 58 Gavrilescu). Antrenor: Adrian Bogoi.

FC Caransebeş: Haidău – Artimon, Goşa, Petcu (min. 78 Dubei), Roiu – Artean, Poiană, Ionescu, Săulescu (min. 59 Suru) – Constantinescu, Vlăduţi (min. 80 Steop). Antrenor: Iosif Rotariu.

Arbitri: Cătălin Popa – Romică Bîrdeș, Nicușor Marin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.