RSS post comments feeds rss email feeds twitter

N-ar mai fi vrut play-off-ul

/ 8 mai 2014

Cum totul poate fi năruit în aceste ultime patru meciuri din turneul pentru locurile 4-6 din play-off, jucătorii Energiei ar fi dorit ca lupta pentru locul 4, loc ce duce în Challenge Cup, să se fi încheiat odată cu ultima etapă a sezonului regulat.

handbal-ENERGIA.„Din punctul nostru de vedere era foarte bine ca sezonul să se fi încheiat acum. Era bine, eram pe locul 4 și eram calificați în cupele europene, dar așa trebuie să mai luptăm pentru acest loc. Vom face tot posibilul să reușim să fim acolo unde ne-am propus. Acesta este obiectivul nostru și sper să-l îndeplinim. Aceste meciuri vor fi foarte grele. După un campionat întreg de multă muncă am reușit să prindem locul 4, dar acest lucru n-a prea contat și acum trebuie să muncim, iar pentru a lua din nou locul 4”, spune Darius Apolzan, unul dintre veteranii echipei gorjene.

Chiar dacă se află acum abia în fața primului examen din această fază a play-off-ului, jucătorii echipei gorjene se gândesc și la partida care va închide lupta pentru Europa: „Faptul că jucăm ultimul meci acasă cu Dinamo poate fi un avantaj pentru noi, dar important este ca acel meci să fie decisiv sau să fim deja calificați și să nu mai conteze. Dar, foarte important este că începem acasă. O victorie în primul meci ne-ar aduce un moral foarte bun”, a conchis George Șelaru.

În primul meci din grupa pentru locurile 4-6, HC Odorhei a învins clar pe Dinamo, scor 31-24 (14-10). Energia Pandurii Târgu Jiu va juca prima partidă din grupa 4-6 a play-off-ului contra celor de la HC Odorhei, pe teren propriu, duminică, de la ora 18:00

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.