RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Pandurii, demolată de băcăuani și în meciul 2 din play-off

/ 26 aprilie 2014

Energia Pandurii a încheiat cu un nou eșec usturător seria meciurilor cu Știința Municipal Bacău din prima fază a play-off-ului.

IMG_5489            Trupa lui Liviu Andrieș a fost surclasată cu 36-25 (20-11) de echipa băcăuană luându-și astfel adio de la visul de a urca pe podiumul Ligii Naționale. Partida a fost la discreția gazdelor, care n-au avut nici cea mai mică emoție în ceea ce privea calificarea, din minutul 20, când tabela arăta încă un avantaj de patru goluri pentru băcăuani, scorul a luat proporții permanent.

Tehnicianul Energiei, Liviu Andrieș, a recunoscut superioritatea echipei băcăuane, căreia îi urează succes în bătăliile pe care le va duce în turneul pentru locurile 1-3: „Trebuie să felicităm echipa gazdă pentru calificarea în Final 3-ul handbalului românesc, merită din plin, fiind o echipă care de trei ani de zile emite pretenții pe merit și pe bună dreptate pentru a se bate la titlu. Cred că în aceste două jocuri cu noi și-au demonstrat valoarea și le urez succes pentru ceea ce va urma”.

În ceea ce privește Energia, echipa gorjeană se pregătește acum pentru singurul obiectiv care i-a mai rămas, locul 4, performanță care ar duce-o în cupele europene. În acest turneu, Energia va întâlni învinsele din celelalte două serii de meciuri din primul tur al play-off-ului, Dinamo – Potaissa și HCM Constanța – HC Odorhei. Dinamo conduce cu 1-0 în disputa cu Potaissa după un prim meci disputat la București, în vreme ce primul meci dintre HCM Constanța și HC Odorhei se dispută pe 29 aprilie.

Știința Municipal Bacău – Energia Pandurii Târgu Jiu 36-25 (20-11)

Sala Sporturilor, Bacău

Știința: Tamaș (12 intervenții), Grigoraș (3) – Rotaru (6), Johannson (5), M. Bujor (5), Bondar (5), Rusia (4), Da Silva (4), Vartic (3), Ghiță (2), Fenici (1), G. Bujor (1), Iancu, Celestin, Tărîță, Păunică. Antrenor: Eliodor Voica.

Energia: Șelaru (10 intervenții), Antonaru (1) – Apolzan (6), Mledenciu (5), Acatrinei (4), Asoltanei (4), Giotoiu (3), Dragnea (2), Păiuș (1), Enache, Ilieș, Roman, Mazilu, V. Popescu. Antrenor: Liviu Andrieș.

Arbitri: Octavian Fânață și Ștefan Hendrea.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.