RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meciul anului pentru Energia

/ 10 februarie 2012

Energia va juca sâmbătă, la Târgu Jiu, meciul cu cea mai mare rezonanță din acest an, echipa lui Liviu Andrieș urmând a întâlni în optimile Cupei Cupelor pe SL Benfica Lisabona.

„Ținând cont că jucăm în optimile Cupei Cupelor şi întâlnim o echipă mare în sportul european, cred că poate fi numit meciul anului. Sezonul viitor nu ştiu ce ne rezervă. Trebuie să ne bucurăm de acest fapt, pentru că suntem singura echipă din regiune care joacă în cupele europene. Întâlnim o echipă foarte puternică, am urmărit-o în câteva jocuri, au un bun nivel tehnico-tactic şi cred că avem numai de învăţat, atât eu cât şi băieţii!”, a declarat Andrieș despre meciul-eveniment de la sfârșitul acestei săptămâni. Tehnicianul târgujian crede că meciul cu Benfica poate fi câștigat cu sufletul:

„Să câştigăm, asta ne dorim. Cum îi simt pe băieţi cred că vom face un meci mare şi sper ca şi rezultatul să ne fie favorabil. Cum am demonstrat şi cu Bacău, dacă îţi doreşti cu adevărat şi pui suflet poţi să faci meciuri frumoase. Sper ca băieţii să înţeleagă că este unul aparte, cu altă încărcătură ca cele din campionat şi să dea totul pe teren”.

La meciul cu Benfica, ce va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, Liviu Andrieș așteaptă un suport important și din partea spectatorilor: „Foarte multă lume se interesează de acest joc şi sper ca sala să fie plină şi lumea să ne ajute să facem un spectacol agreabil. Benfica s-ar bate la titlu la noi. Şi în Portugalia se bate la titlu cu Porto. Au 3-4 echipe puternice în campionatul portughez, printre care şi Benfica”, a încheiat tehnicianul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.