RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari va juca şi meciul trei din play-out

/ 21 aprilie 2010

Deşi antrenorul celor de la Gladiator lăsa să se înţeleagă la finalul meciului doi de la Târgu Jiu că va face o adresă către federaţie prin care va cere ca meciul trei să nu se mai dispute, clujenii declarând forfait pentru acest meci, Energia nu a primit nicio înştiinţare oficială în acest sens şi se va prezenta la Cluj Napoca pentru meciul trei din play-out.

Deşi există posibilitatea de a pierde în faţa vcelor de la Gladiator primul meci, fapt ce conduce la disputarea a încă unui meci la Cluj Napoca, conducerea clubului gorjean nu a luat-o în calcul şi a făcut rezervări doar pentru o noapte pentru echipă: „Nu cred că se pune problema să pierdem în faţa celor de la Gladiator. Nu am făcut rezervări pentru cazare decât pentru o noapte pentru că sunt convins că vom tranşa în favoarea noastră soarta acestei confruntări din play-out din primul meci de la Cluj”, a declarat Dan Cumpănaşu, preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia. De altfel, nici antrenorul Gladiatorului, Bruno Roschnafsky nu crede în şansele echipei sale: „Două meciuri la Cluj? Nu prea cred în aşa ceva”, a declarat Roschnafsky la finalul meciului doi de la Târgu Jiu, meci după care era evident şi faptul că cele două echipe vor fi nevoite să joace în meciul al treilea fără jucătorii implicaţi în bătaia generală de la acea partidă.

Meciul trei dintre Gladiator şi Energia contând pentru primul tur din play-out se va disputa astăzi la Cluj, cu începere de la ora 18:00, echipa gorjeană conducând cu 2-0 la general după primele două confruntări.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.