RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, mulțumită de țintarul turneului pentru locurile 4-6

/ 5 mai 2014

Tragerea la sorți a țintarului turneelor pentru locurile 1-3 și 4-6 a avut loc ieri la București, Energia bucurându-se de avantajul de a juca ultimul meci al turneului pentru locurile 4-6, pe teren propriu, contra celor de la Dinamo.

Maioreanu andries      După ce ratat ocazia de a prinde podiumul Ligii Naționale pierzând de două ori în fața Științei Bacău, Energia începe lupta pentru locul 4 în compania celor de la HC Odorhei și Dinamo București, echipe care se vor înfrunta, la Odorhei, în meciul de deschidere al grupei 4-6 din play-off.

            Președintele secției de handbal a Energiei, Andrei Maioreanu, spune că tragerea la sorți nu este atât de importantă pe cât pare și consideră că echipa sa trebuie să abordeze acest turneu doar cu gândul la obținerea dreptului de a merge în Challenge Cup: „Pe mine mai puțin m-a interesat tragerea la sorți. Cred că suntem la momentul la care Energia nu-și mai pune problema când joacă și cum joacă. Știm cu ce echipe avem de disputat următoarele meciuri, suntem în luptă cu echipe care, din punctul meu de vedere, sunt sub noi ca valoare și toate celelalte aspecte și de aici încolo aceste aspecete contează din ce în ce mai puțin. Dacă e să mă refer strict la această parte a tragerii la sorți, într-un fel ne este favorabilă, dar repet, pun mai puțin preț pe tragerea la sorți. Mă bazez mai mult pe evoluția echipei și pe soluțiile pe care banca tehnică le va avea cu aceste două echipe care, clar, sunt sub noi ca valoare”, a declarat Maioreanu.

Program play-off, faza a II-a:

Locurile 4-6:

7 mai – HC Odorhei – Dinamo București
11 mai – Energia Pandurii Tg. Jiu – HC Odorhei
14 mai – Dinamo București – Energia Pandurii Tg. Jiu
18 mai – Dinamo București – HC Odorhei
21 mai – HC Odorhei – Energia Pandurii Tg. Jiu
24 mai – Energia Pandurii Tg. Jiu – Dinamo București

Locurile 1-3:
7 mai – HCM Constanța – Știința Bacău
11 mai – Potaissa Turda – HCM Constanța
14 mai – Știința Bacău – Potaissa Turda
18 mai – Potaissa Turda – Știința Bacău
21 mai – HCM Constanța – Potaissa Turda
24 mai – Știința Bacău – HCM Constanța

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.