RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a pierdut bătălia pentru locul 4

/ 3 februarie 2014

Energia a pierdut meciul de la București cu Dinamo și, în același timp, s-a îndepărtat, poate decisiv, de obținerea locului 4 la finele sezonului regulat.

06Dinamo a reușit să-și impună jocul și să profite de prestația modestă a gorjenilor pentru a-și consolida locul 4 și chiar a visa la o poziție pe podium. Trupa lui Andrieș a fost doar în puține rânduri în măsură de a putea emite pretenții la București, dar și în acele situații s-a lovit de prestația de excepție a fostului ei portar, Florin Dragomir, aflat în zi de grație. Viitorul jucător al celor de la Dinamo, Alexandru Asoltanei, a fost cel mai bun marcator din tabăra gorjeană, cu șase reușite, în vreme ce din tabăra gazdelor s-a remarcat fostul inter al Energiei, Ciprian Șandru, care a marcat de nouă ori în poarta fostei sale echipe.

Eșecul, dar mai ales evoluția mult sub posibilități a echipei gorjene l-a făcut pe Andrei Maioreanu, președintele secției de handbal a clubului Energia, să coboare pe teren la finele partidei pentru a anunța o măsură dură pe care o va lua împotriva jucătorilor și antrenorilor, aceea a blocării salariilor.

Energia rămâne pe locul 5 în Liga Națională de handbal masculin, la două puncte în fața celor de la HC Odorhei, echipă care a cedat în această rundă, pe teren propriu, în fața campionilor de la HCM Constanța.

Următorul meci al trupei lui Liviu Andrieș va avea loc vineri, de la ora 18:00, meciul ce se va disputa la Târgu Jiu în compania celor de la Știința Dedeman Bacău urmând a fi transmisă în direct de Digi Sport.

Dinamo București – Energia Pandurii Târgu Jiu 26-24 (17-15)

Dinamo: Makaria, Dragomir – Șandru (9), Mironescu (5), Savenco (3), R. Răpciugă (2), Nicolae (2), Dimache (2), Băluț (2), Mocanu (1), Chiruț, Manea, M. Răpciugă. Antrenor: Sebastian Bota.

Energia: Șelaru, Antonaru – Asoltanei (6), Apolzan (5), Acatrinei (4), Dinescu (3), Enache (2), Roman (2), V. Popescu (1), Liberț (1), Păiuș, Dragnea, Giotoiu, Mazilu. Antrenor: Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.