RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eșec pe teren propriu pentru Energia Pandurii

/ 29 septembrie 2013

Învingătoare la mijlocul săptămânii la Baia Mare, Energia nu a putut lega o nouă victorie de acel succes și a cedat toate punctele în favoarea celor de la Dinamo, scor 24-25 (13-14).

IMG_9892Elevii lui Liviu Andrieș au început în forță și au dat impresia că vor câștiga la pas meciul cu Dinamo. Cu 4-0 după șase minute de joc și cu un prim gol încasat abia în cel de-al șaptele  minut de joc, gorjenii s-au văzut învingători, doar că Dinamo s-a regrupat rapid, a egalat și chiar a mers la cabine în avantaj după două pase la adversar ale lui Mureșan în ultimele secvențe ale primei reprize. Energia a cedat în partea a doua a jocului, scorul a luat proporții, în minutul 44 noua tabelă indicând 17-22. Dacă oaspeții au remontat un handicap de patru goluri, tot atât a făcut și Energia pe final, numai că n-a fost suficient nici măcar pentru punctul oferit de un egal, Dinamo impunându-se la Târgu Jiu cu scorul de 24-25.

Energia Pandurii Târgu Jiu – Dinamo București 24-25 (13-14)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 750

Energia: Juzbasic, Antonaru – Păiuș (1), V. Popescu, Apolzan (7), Asoltanei (1), Dragnea, Ilieș, Liberț (2), Enache (1), Dinescu (7), Giotoiu (1), Mureșan, Roman, Acatrinei (4), Mledenciu. Antrenor: Liviu Andrieș.

Dinamo: Macarie, Dragomir, Fuică – R. Răpciugă (5), Capotă, Chiruț (2), Nicolae (4), Manea, Dimache (3), M. Răpciugă (2), Mironescu (3), Savenco (1), Cojocea, Nițu, Șandru (3), Mocanu (2). Antrenor: Sebastian Bota.

Arbitri: Georgian Băducu / Răzvan Voicu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.