RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ghinion maxim pentru Energia la tragerea la sorți pentru Cupa României

/ 25 februarie 2014

Energia Pandurii Târgu Jiu visează la o nouă participare în cupele europene și miza în acest sezon și pe o participare cât mai lungă în Cupa României, una care se va desfășura în premieră într-un format ce include și echipele din Liga Națională de la locul 8 în jos, dar și două din al doilea eșalon.

ENERGIA handbalTragerea la sorți a optimilor de finală a fost însă una extrem de dură cu gorjenii. Fără a se ține cont de capi de serie, toate bilele au fost în aceeași urnă, iar ghinionul a fost al Energiei, care va juca în această fază contra campionilor de la HCM Constanța.

Meciurile din actuala stagiune a Cupei României se vor disputa în perioada 5-9 martie într-un turneu găzduit de Ploiești și Strejnic. Optimile de finală se joacă pe 5 martie după următorul program:

Știința Bacău-Știința II Bacău
Poli Timișoara-Dinamo București
CSA Steaua București-AS Victoria București
CSM Călărași-CSM București
HCM Constanța-Energia Pandurii Tg. Jiu
CSU Suceava-Potaissa Turda
CS Caraș Severin-HC Vaslui
HC Odorhei-HCM Baia Mare

Dacă Energia va trece de HCM Constanța, în sferturi va întâlni, pe 6 martie, învingătoarea dintre CSU Suceava și Potaissa Turda. Semifinalele se dispută pe 8 martie, iar finala este programată a se juca pe 9 martie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.