RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii mizează pe public la revenirea lui Grigoraș

/ 24 aprilie 2014

Ultimele etape disputate la Târgu Jiu au avut, pe lângă rezultatele negative, un numitor comun. Tribuna a scandat la finalul întâlnirilor numele antrenorului Petre Grigoraș.

grigoras felicitatCum Grigoraș va fi din nou pe banca Pandurilor după o pauză de un an și patru luni, este de așteptat ca la meciul de duminică, în cazul în care și vremea va fi una favorabilă, tribunele să fie mai populate decât la ultimele meciuri. Dacă în urmă cu câteva sezoane se formase un public fidel, ce participa în mod constant la meciurile Pandurilor la o medie de circa 5.000 de spectatori, în ultima vreme numărul celor prezenți în tribune a scăzut constant. La ultimele meciuri s-a ajuns la medii de circa 3.000 de spectatori, asta în ciuda eforturilor depuse de conducere de a popula tribunele, în acest retur luându-se decizia de a lăsa accesul liber la majoritatea meciurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gabi spune:

    Pai daca nenea Grig vine aici si nu se angajeaza la ocuparea locului 4, macar asa, de amorul artei ,ca sanse sunt doar 10%,la ce sa venim?Sa-l vedem pe el si sa-l aplaudam ca pinguini?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.