RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai e istorie, revine Grig?

/ 23 aprilie 2014

Conducerea Pandurilor a ajuns la o înțelegere cu Cristian Pustai cu privire la rezilierea contractului antrenorului care a ajuns cu Pandurii în grupele Europa League.

antrenori imbratisati latPreședintele Mihai Prunariu a anunțat rezilierea în cadrul unei conferințe de presă în care i-a mulțumit fostului antrenor pentru performanțele realizate: „Am reziliat de comun acord contractul cu domnul Pustai. Îmi pare rău că pleacă de la Târgu Jiu. Este o plecare extrem de grea, dar cred că era nevoie de un șoc la echipă. Regret încheierea relațiilor contractuale între noi, dar nu se știe niciodată, poate viața ne va oferi ocazia de a mai lucra împreună. Împreună am crezut că luăm o decizie în favoarea clubului. Vrem să-i mulțumesc pentru ce a făcut la Târgu Jiu, pentru cel mai bun rezultat din istoria clubului”, a declarat oficialul Pandurilor. Acesta a mai declarat că încă nu a fost contactat alt antrenor, dar a admis că viitorul tehnician al Pandurilor ar putea fi cel cu care s-a început ascensiunea echipei gorjene, Petre Grigoraș: „Nu ne-am gândit la soluţii, importantă a fost discuţia cu Cristi. Regret că ne despărţim de antrenorul cu cele mai bune rezultate din istoria pandurilor. Vom căuta să găsim cea mai bună soluţie pentru club. Joi dimineaţa o să avem o şedinţă. Orice antrenor liber are şanse să antreneze Pandurii. E drept că Petre Grigoraş e una din soluţii, dar trebuie să vedem ce variante mai sunt”, a mai spus Prunariu.

„E spre binele echipei, aţi văzut rezultatele din ultima vreme. E un moment în viaţă când trebuie să știi să strângi o mână. A fost o perioadă frumoasă cu rezultate foarte bune, acel loc 2 şi acele clipe frumoase din Europa. Plec cu amintiri frumoase, gânduri bune. Sunt opameni cu cate am lucrat, sper să ne mai întâlnim. Eu îmi continui cariera în continuare, dar acum o să iau o mică vacanţă, o lună în care voi petrece cu cei dragi”, a declarat Cristi Pustai la despărțirea de Pandurii.

www.sportingorj.ro 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.