RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai, susținut de președintele Prunariu

/ 18 martie 2014

Tribuna a cerut demisia antrenorului Cristi Pustai la finalul meciului care a consființit cea mai lungă serie negativă pentru Pandurii din ultimii ani, însă nici tehnicianul și nici conducerea clubului nu sunt dispuși să renunțe.

pustai suparat„Publicul uită repede, vine să vadă spectacol. Trebuie să fim învăţaţi, trecem prin momente grele. Nu o să mă vedeţi sub acoperişul băncii, unde nu se aude aşa de tare. O să fiu la marginea terenului, oamenii vin îşi exprimă părerile lor, le respect, dar asta nu înseamnă că mă voi da la o parte de la greu. Nu am renunţat niciodată la luptă, nu voi face asta nici de data aceasta”, a declarat Pustai la conferința de presă de după meciul cu Concordia.

Pe aceleași coordonate merge și președintele Mihai Prunariu, care anunță că echipa rămâne în continuare pe mâna tehnicianului care a reușit să termine sezonul precedent pe locul 2 în Liga 1: „Tribuna strigă ce vrea, e dreptul ei. Cristi Pustai este antrenorul clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu! La momentul de față nu îi este pus în pericol postul. Să nu uităm că, până la urmă, ne-a dus în Europa League, a avut un rezultat extrem de bun, suntem vicecampioni ai României, mai sus de aici nu putem urca. Normal că pot să vină și rezultate mai puțin bune, mai slabe, dar să nu uităm că de numele lui Cristi Pustai se leagă cel mai bun rezultat din istoria clubului”, a declarat noul șef al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gorjean spune:

    Pai cum sa pleci tu de aici ca n ai câștigat niciunde atatia bani cati ai câștigat la pandurii… ai prime duble fata de toti jucătorii!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.