RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai vrea mai multe puncte decât în tur

/ 10 ianuarie 2014

Tehnicianul Pandurilor a revenit din mica vacanță de iarnă avută cu gândul de a avea un an la fel de bun precum cel recent încheiat, iar pentru aceasta are nevoie de un parcurs mai bun cu echipa sa în retur decât în prima parte a campionatului.

pustai vasluiDupă ce Pandurii a terminat turul cu 31 de puncte acumulate, Pustai vrea să termine sezonul cu 62,5 puncte, ceea ce ar însemna nu doar un punctaj mai bun în retur, dar și unul care i-ar dar mari șanse, în opinia sa, de a juca din nou în cupele europene: „Mi-aș dori să facem 62,5 puncte. Dacă facem atâtea puncte, locul patru nu-l putem pierde”, a declarat Cristi Pustai, care pare a fi convins de faptul că finala Cupei României va fi jucată tot de una din echipele ce se află acum pe podiumul Ligii 1.

Tehnicianul gorjenilor are și regrete după un an aproape perfect, iar cel mai mare este acela că Pandurii nu mai poate continua lupta pentru cucerirea Cupei României în acest sezon: „Ca și regret, acum, pierdera meciului din cupă cu Dinamo este cel mai mare. Ne pare rău acum că nu mai suntem în Cupa României. Cu Fiorentina, că au fost acele secunde pe final și am pierdut un joc, însă acel regret a rămas unul pentru suflet, dar, pentru momentul ăsta, tristețea e că nu suntem în cupă. Dacă aveam un punct în plus în Europa nu era chiar așa important…”, a mărturisit Cristi Pustai.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.