RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai speră să nu aibă probleme de lot la meciul cu FC Botoșani

/ 16 octombrie 2013

Înaintea partidei de campionat cu FC Botoșani, antrenorul Pandurilor, Cristi Pustai, speră să aibă posibilitatea de a apela la oricare din jucătorii pe care-i are în lot.

IMG_8806Una din principalele temeri sunt legate de starea lui Deyvidas Matulevicius, care a jucat pentru naționala Lituaniei și de la care Cristi Pustai așteaptă vești bune: „Sper să nu fie accidentat Matulevicius. Oricum va fi obosit, dar jucând duminică mai are o zi de odihnă”, a declarat antrenorul echipei gorjene. Probleme are Cristi Pustai și la nivelul închizătorilor, Anton suferind o leziune la tendon la meciul de la Constanța, în vreme ce colegul de linie s-a accidentat la antrenamente: „Anton s-a accidentat la Constanţa, Breeveld s-a accidentat şi el săptămâna trecută. Anton a intrat deja, resimte ceva dureri, dar sunt suportabile, iar Breeveld va intra și el la antrenamente. Fayez a început antrenamentele”, a declarat Cristi Pustai.

Accidentat încă din presezon, Cornel Predescu nu va putea intra în vederile lui Cristi Pustai, tehnicianul Pandurilor declarând că pe Predescu nu se va putea baza decât după cantonamentul din Antalya din această iarnă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.