RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mihai Prunariu: „Până la ora jocului vom da salariile restante!”

/ 9 aprilie 2014

Succesul de la Mediaș face ca în conturile jucătorilor de la Pandurii să intre din nou bani. Este vorba de salariile restante pentru luna februarie, care vor fi achitate până luni.

prunariu 11„Până la ora jocului vom da salariile restante. Primele urmează să le dăm în viitor. Asta înseamnă că vom da salariile pe luna februarie până luni, după care suntem la zi cu salariile”, a confirmat Mihai Prunariu, președintele Pandurilor. Acesta spune că echipa și-a îndeplinit primul obiectiv și acum așteaptă ca jucătorii să treacă și peste hop-ul meciurilor de pe teren propriu: „Nu era o tensiune, ci așteptări mari. Stabilisem un obiectiv de îndeplinit, ni l-am îndeplinit, toată lumea e bucuroasă, în loc de cinci puncte am făcut șase. Decât să faci două egaluri, de multe ori e mai bine o victorie și un meci pierdut pentru că așa se câștigă un punct. Suntem în obiectiv. Eu cred că meciul de acasă îl vom câștiga, echipa se va descătușa și ne vom atinge obiectivul la sfârșitul campionatului”, a mai spus Prunariu. Legat de obiective, acesta a mai menționat că urmează un alt calup de trei meciuri în care vrea ca echipa să ia cel puțin șapte puncte: „E normal să punem obiectiv la meciurile de acasă victoria. După acest meci, cel cu Săgeata, vom merge la Botoșani, unde nu trebuie să pierdem, apoi avem iar meci acasă, cu Timișoara, pe care trebuie să-l câștigăm. Deci putem putem spune că pentru următoarele trei meciuri putem pune un obiectiv de minim șapte puncte. Dar o să ne întâlnim mâine (nota red. – joi) și cu antrenorii și cu președintele executiv pentru a stabili aceste obiective”, a mai spus oficialul Pandurilor.

Din sezonul viitor, Pandurii, ca orice altă echipă din Liga 1, va avea de jucat într-o nouă competiție, Cupa Ligii. Președintele Mihai Prunariu o consideră drept o bună oportunitate pentru jucătorii folosiți mai puțin în campionat: „Cred că e o competiție bună, mai ales pentru echipele cu un lot mai mare de jucători, fiecare echipă poate în acest fel să ruleze întreg lotul de jucători. Mai ales jucătorii care nu au jucat în campionat, pot să joace în Cupa Ligii”.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.