RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mihai Prunariu a votat pentru continuitate la şefia FRF

/ 25 ianuarie 2010

Preşedintele AJF Gorj a fost unul dintre personajele implicate direct în procesul de votare de la FRF, Mihai Prunariu fiind unul dintre cei trei membri ai Comisiei de numărare a voturilor şi de validare a alegerilor pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Prunariu s-a bucurat de onoarea de a număra voturile strânse de cel pe care a şi recunoscut că l-a votat: „Am votat pentru stabilitate şi continuitate, aşa cum am mai spus şi înaintea acestor alegeri”, a declarat preşedintele AJF Gorj pentru www.sportingorj.ro .

Susţinător declarat al fostului şi actualului preşedinte al FRF, preşedintele AJF Gorj l-a contrat pe Marin Condescu, cel care a lăsat să se înţeleagă faptul că Mircea Sandu a făcut unele plăţi în conturile AJF-urilor înaintea alegerilor tocmai pentru a mai câştiga un plus de capital de încredere pe ultima sută de metri: „Nu este adevărat. La Asociaţiile Judeţene de Fotbal, cel puţin la cea din Gorj, nu au ajuns aceşti bani despre care vorbeşte Marin Condescu”, a mai spus Mihai Prunariu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.