RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Nini: „Regulile sunt făcute pentru a fi respectate”

/ 6 aprilie 2014

Tehnicianul Energiei Rovinari nu a dorit să îl folosească pe Tal Karpelesz în partida câştigată de gorjeni cu CSM Oradea, pe motiv că acesta a comis un act de indisciplină la antrenamentul premergător jocului împotriva bihorenilor.

 tal duel

„Sunt probleme din echipă, Tal a făcut un act de indisciplină, din acest motiv nu l-am folosit. Este un lucru pe care îl vom stabili în cadrul conducerii pentru că şi eu voi lua anumite decizii în funcţie de decizia managementului. Regulile sunt făcute pentru a fi respectate, iar dacă vrem să continuăm ceva de viitor, eu am venit aici pentru a construi o echipă mare”. Pentru nefolosirea jucătorului cu dublă cetăţenie, Florin Nini a fost „taxat” de publicul oltean, tehnicianul gălăţean fiind nevoit să-l introducă pe Tal în ultimele patru minute ale partidei datorită celor cinci greşeli acumulate de Louis Darby: „Este un lucru foarte frumos că publicul l-a susţinut pe Tal, fiecare jucător din echipă trebuie susţinut. Daca Darby nu făcea cinci faulturi, eu nu îl foloseam pe Tal, dar era firesc să facem totul pentru a câştiga”, a încheiat Florin Nini.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • bubu spune:

    echipa mare, antrenor mic…la propriu si la figurat!

  • valer spune:

    Domnule Nini…Sunt unul din cei care m-am bucurat atunci cand ati venit la echipa.Din pacate, pe parcurs, mi-am dat seama ca m-am inselat.Nu, nu sunteti pentru noi. La conditiile pe care le-ati avut, si la lotul pe care l-ati avut, trebuia sa fim undeva pe la locurile 4-5.N-ati reusit lucrul asta. Pentru mine, calificarea in play-off de pe locul 8 este un mare esec.In rest…privim din tribuna si nu intelegem…Jucatori pe care ii stim de mult nu mai au incredere in ei…ii obligati sa joace ce vreti dvs, nu ce pot ei cu adevarat…Domnule Nini, nu pui pe Nadia Comaneci sa joace tenis si pe Ilie Nastase sa evolueze la barna…Cam asta ati facut…In plus…cand un jucator face o greseala nu-i sari in cap, si lucrul asta l-ati facut de multe ori, chiar in vazul tribunei.Parerea mea sincera este ca nu sunteti pentru echipa asta.M-as bucura sa ma insel, dar nu prea vad cum…Succes echipei in Cupa si in play-off! Hai Energia !

  • Laurentiu spune:

    Cu Nini antrenor mi-e frica sa ma gindesc la sezonul urmator

  • acid spune:

    Razbunarea arma „inteligentului”.Nu suporti dispute barbatesti,mergi la echipele de fete sau juniori cu care te lauzi,acolo poti face pe cocoselul.

  • darina spune:

    nu-l mai criticati, va rog frumos! A PLECAT! DRUM BUN SI CALE BATUTA FLORIIIIIIN NIIIINIII!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.